Bij het leveren van jullie bruidstaart geef ik altijd advies aan degene die de taart van mij aanneemt. Ik merk dat veel locaties soms het spannend vinden zo'n bruidstaart. Dit kan me goed voorstellen, want elke taart is ook anders. Je hebt natuurlijk ook maar 1 bruidstaart, en alles dient op rolletjes te lopen.

Een bruidstaart is vaak uit onderdelen opgebouwd, en wie kan het beter aansnijden dan de maker zelf 🙂

Om de stress te verminderen op zo'n bijzondere dag, bied ik mijn aansnij-service aan. Zolang de planning het toelaat, kan ik deze faciliteit maar 1 per dag inplannen.

Wat is hierbij inbegrepen? Locatie begeleiden bij het aansnijmoment, incl. afbouwen taart en correcte stukken hieruit snijden. (ongeveer 1 uur faciliteit)

En natuurlijk ook jullie assisteren bij het aansnijden van het eerste stuk.

De kosten: 35 euro. (incl. 1 taartstandaard die uitgeleend kan worden)

Bordjes & bestek dienen op jullie locatie aanwezig te zijn.

Hebben jullie een sweettabel? Dan is misschien styling van de tafel misschien een optie voor jullie. Hierbij zijn bijpassende plateaus inbegrepen, tafelloper, vaasje met bloemen die eventueel ook op de bruidstaart gebruikt worden en kaarsjes.

De extra kosten hiervoor: 45 euro.

Bij interesse in deze diensten, graag tijdens ons kennismakingsgesprek aangeven.

Love Rocks - Styled Weddingshoot
KellyvanRooijenFotografieLR-264